Nyhetsbrev februari

06 februari 2024

I nyhetsbrevet samlar vi det som händer i föreningen den närmaste tiden, tips om utbildningar, information från styrelsen och mycket mer. Utskicket görs till alla ledare, med önskan om att ni förmedlar relevant information vidare till medlemmarna i era sektioner. 

Har ni något ni vill få med i nästa utskick? Kontakta kansliet!

 

ORDFÖRINGARNA HAR ORDET…
Nu är det nya året igång och planering för olika verksamheter är i full gång med bl.a. sportlovskul, KFUM-dagarna, Stadium Sports Camp samt planering för Folkparken.

Dock kvarstår utmaningar vad det gäller Folkparken och under vilka förutsättningar vi kan driva Folkparken i år och framåt. Så det är fortsatt dialog med kommunen som gäller. Annars är stora kiosken (Paviljongen) färdigrenoverad och arbetet med den nya lekplatsen är påbörjad.

Närmast står som sagt Sportlovskul på programmet den 21/2 (mer info nedan) och sen är det Strategikonferensen lördagen den 9/3 mellan kl 09.00 och 15.00. Inbjudan Strategikonferens.

Planeringen är också i full gång för föreningens årsmöte som är den 24/4, så boka in även detta redan nu.

Så det pågår en hel del i föreningen, utöver allt som händer i sektionerna, vilket känns kul.

/Magnus

 

SPORTLOVSKUL
Varje år arrangerar KFUM Norrköping Sportlovskul, som ger barn och ungdomar chansen att uppleva det härliga med att vara med i en förening. Dagen skapar en trygg mötesplats där besökarna kan träffa vänner, lära sig mer om olika fritidsaktiviteter och föreningsliv i stort.

Vi ser det som värdefullt att arrangera denna dag där huvudmålen är att förebygga stillasittandet, skapa en meningsfull fritid för barn och ungdomar samt erbjuda ett evenemang som är helt gratis och tillgängligt för alla.

Självklart vill väl du som medlem i föreningen vara med under denna dag? Hjälpa till med din sektions verksamhet under dagen? Allt stöd är välkommet, prata med din sektionsledare eller kontakta Micke på kansliet micke@kfum.me

Vi ses där!

 

KFUM-DAGARNA
Nu är anmälan till KFUM-dagarna öppen! KFUM-dagarna riktar sig till deltagare 10-18 år i våra idrottssektioner samt deras ledare. Peppa gärna era deltagare och ledare att anmäla sig. Dagarna är 27-28 april och sista anmälningsdag är 14 april. På vår hemsida finns med information och länk till anmälan: KFUM-dagarna

Vill du vara med och planera eller undrar över något? Hör av dig till kansliet@kfum-norrkoping.se

 

SKOGSGÅRDEN STÄDDAG
Söndagen den 24 mars är det dags för den årliga arbetsdagen på Stora Skogsgården! Samling klockan 09.00 ute på Skogsgården och avslut med en lunch klockan 13.00. Det kommer att fixas till inne och ev ute inför årets uthyrningssäsong. Det bjuds på mat och fika under dagen. Anmälan görs till Leif Lindell senast den 20 mars, så han vet hur mycket mat mm som skall inhandlas.

Telefon 070 4476280, e-post leif.lindell@kfum-norrkoping.se

 

STADIUM SPORTS CAMP
Ni har väl inte missat att KFUM Norrköping är värd för både Volleyboll och Innebandy på Stadium Sportscamp? Det ryktas även om att Fäktning kan bli en Prova-På-Sport under lägerveckorna. 😊

Stadium Sportscamp är Sveriges största sport- och upplevelseläger där man ges möjligheten att prova på mängder av sporter och aktiviteter under en vecka. Kanske är du intresserad av att vara ledare eller delta på lägret? Besök: www.stadiumsportscamp.se för mer information!