Skip to content
Sök

Sportlovskul

Sportlovskul

Varje år arrangerar KFUM Norrköping Sportlovskul, som ger barn och ungdomar chansen att uppleva det härliga med att vara med i en förening. Dagen skapar en trygg mötesplats där besökarna kan träffa vänner, lära sig mer om olika fritidsaktiviteter och föreningsliv i stort.

Vi ser det som värdefullt att arrangera denna dag där huvudmålen är att förebygga stillasittandet, skapa en meningsfull fritid för barn och ungdomar samt erbjuda ett evenemang som är helt gratis och tillgängligt för alla.

Sportlovskul

2024

Under dagen kommer vi att visa upp flera av KFUM:s verksamheter och ni kommer få möjlighet att prova på flera aktiviteter. På plats kommer ni bland annat att hitta våra scouter, volleyboll, fäktning, badminton, och mycket mer.

Under dagen kommer arrangemanget att vara utspritt till Ektorpshallen och inne på Ektorps Fritidsgård samt i idrottstältet på området vilket är nytt för i år och inte gör oss så trångbodda 🙂

Det är Fri entré under hela dagen! Det bjuds på korv, mackor och dricka så långt lagret räcker och det bjuds på av föreningen i samarbete med Hyresbostäder och Svenska Kyrkan.

Ektorpshallen (Trestegsgatan 4)
onsdagen 21 februari
Kl 10-15

Varmt välkomna!