Utbildning

Utbildning

Utbildning

Utbildningsgruppen jobbar hårt på att planera vårens utbildningar och föreläsningar! Vill du vara med och påverka hur utbildningsschemat ska se ut under 2020, har en idé på en rolig utbildning eller föreläsning, eller bara vill veta mera så är du varmt välkommen att höra av dig till utbildningsgruppen.

Utbildningspaketet Helheten

KFUM har ett utbildningspaket som heter Helheten. Syftet med Helheten är att erbjuda rörelsens medlemmar relevanta ledarskapsutbildningar på flera olika nivåer för att stimulera engagemang och ledarutveckling, så att hela KFUM i Sverige kan fortsätta skapa meningsfulla mötesplatser där unga människor möter sina aktuella behov och utvecklas till sin fulla potential.

Klicka här för att läsa mer om helheten ➜

Vi kommer till er

Vi vet att det ibland kan vara svårt att få till en extra träff för att bara prata utbildning, eller svårt att få laget, gruppen eller ledarna att bege sig till en plats de inte känner igen för att lyssna på människor de inte känner. Därför har vi tagit fram konceptet ”Sno-en-träning”. Det går ut på att vi kommer till er, på den plats där ni vanligtvis träffas, på den tid ni vanligtvis träffas, och håller en utbildning riktad just till er. Om ni vill tar vi också med oss mat, för att förenkla livspusslet lite till för alla inblandade.

Kontakta utbildningsgruppen för mera information och tidsbokning.

(Gäller i första hand grundkurserna George och Williams.)

Digitala utbildningar

Nu kan du eller dina medlemmar också gå grundkursen George digitalt på nätet! Ledargrundkursen Williams är fortfarande under produktion och kommer att lanseras så fort den är färdig. Anmäl dig till den digitala kursen genom att maila till adam@kfum-norrkoping.se.