Skip to content
Sök

Försäljning

Sälj genom KFUM Norrköping

Vill du starta en försäljning?

Försäljning är ett bra sätt att få in pengar till verksamheten. Stötta gärna våra sektioner genom att handla av oss. Om din sektion vill sälja något nedan eller något annat, kontakta kansliet@kfum-norrkoping.se så hjälper vi till.

Här nedan följer några av våra aktuella försäljningar!

Scouternas almanacka

Almanackan har varit en tradition i tusentals hem sedan starten 1945 och är en försäljningssuccé för scoutkårer, föreningar och skolklasser över hela landet. Genom att köpa och/eller sälja almanackan stödjer du scouting och KFUMs verksamhet i Sverige och bidrar till att tusentals barn och ungdomar får en meningsfull fritid. 2023 års almanacka är illustrerad av Thérèse Lindström och följer traditionen och tar dig med på en härlig resa mellan årstiderna.

Almanackan kostar 130 kr och finns att köpa på KFUM:s kansli. Swish eller kontant betalning.

Bingolotto

Bingolotter finns att köpa på KFUM Norrköpings kansli. Det går också att köpa Bingolotter online, som går att spela i app, på surfplatta, i mobil, dator eller skriva ut.

Stötta gärna vår förening genom att köpa dina lotter hos oss.

Förslag på andra

försäljningar

Vill ni tjäna pengar till föreningen eller laget? SportAdmin har på sin sida samlat ett antal riktigt bra företag som kan hjälpa er med det. Tjäna pengar till föreningen.