Skip to content
Sök

Försäljning

Sälj genom KFUM Norrköping

Vill du starta en försäljning?

Försäljning är ett bra sätt att få in pengar till verksamheten. Stötta gärna våra sektioner genom att handla av oss. Om din sektion vill sälja något nedan eller något annat, kontakta kansliet@kfum-norrkoping.se så hjälper vi till.

Här nedan följer några av våra aktuella försäljningar!

KFUM och Scouternas

almanacka

Almanackan säljs på kansliet och kostar 130 kr (+ ev. porto). Det går också bra att beställa kalender som vi skickar per post. Beställ via kansliet@kfum-norrkoping.se eller 011-10 61 55. Betalning sker helst med swish, men kort eller kontant går också bra.

Detta är en almanacka med anor, minst sagt. 1945 kom KFUM & Scouternas almanacka ut för första gången! Under de 78 år som gått har almanackan hunnit bli en klassiker i svenska hem och skolor – en nostalgitripp och ett samlarobjekt. 2022 års almanacka följer traditionen och tar dig med på en härlig resa mellan årstiderna.

Bingolotto

Bingolotter finns att köpa på KFUM Norrköpings kansli. Det går också att köpa Bingolotter online, som går att spela i app, på surfplatta, i mobil, dator eller skriva ut.

Stötta gärna vår förening genom att köpa dina lotter hos oss.

Förslag på andra

försäljningar

Vill ni tjäna pengar till föreningen eller laget? SportAdmin har på sin sida samlat ett antal riktigt bra företag som kan hjälpa er med det. Tjäna pengar till föreningen.