Skip to content
Sök

Hyr anläggning

KFUM Norrköping är en stor förening med många möjligheter, även för externa företag och privatpersoner. Vi driver bland annat flera anläggningar som vi hyr ut till utomstående till förmånliga priser.

Lägergårdar

Stora Skogsgården

Vackert belägen lägergård i Simonstorps trivsamma skogsmiljö, ca 2 mil från Norrköping. Skogsgården är en välkända gård du kan hyra för exempelvis läger, övernattningar och dagverksamhet med närhet till skog, bad och fiske.

Breviks lägergård

Brevik är vår underbara lägergård vid Slätbakens strand på Vikbolandet ca fyra mil utanför Norrköping. Brevik har ordnat sommarläger sedan 1956 och som en följd av det specialiserat sig på teambuilding, höghöjdsaktiviteter och friluftsliv. Lägergården erbjuder t.ex. en uppsjö av aktiviteter, utbildningar och konferensmöjligheter för både skolor, företag och privatpersoner.

Du hittar mer information om vad vi erbjuder på Breviks hemsida!

KFUM-hallen

Vi erbjuder halltider i vår sporthall, KFUM-hallen, på Skomakaregatan 6.

De sporter, förutom gymnastik, som hallen är anpassad för är: badminton, volleyboll, innebandy, basket, fäktning men vi ser gärna att ni introducerar nya sporter eller aktiviteter i KFUM-hallen!

Inte bara idrottshall

Det finns omklädningsrum med duschar och WC för dam och herr. Det är också möjligt att boka mötesrum inkl. pentry för ledarträffar/möten. Hyresgästerna har möjlighet att nyttja förvaringsskåp.

Hallen är 29×16 meter, med en takhöjd på 7 meter. Det får vistas max 150 person i hallen enligt gällande brandskyddsregler.

Mötesrum och konferenslokaler

Kansliet

På KFUM Norrköpings kansli finns ett konferensrum för 10-12 personer. Lokalen kan bokas och användas av våra sektioner utan kostnad. Det finns också tillgång till kök.

Beachvolleyplaner

I Folkparken finns 6 planer för beachvolleyboll. Banorna går att hyra och föreningen arrangerar en del träningar och event.

Ljudvallen

Ljudvallen är vår stora träningsyta på F13 området. På ljudvallen finns idag softbollplan, basebollplan, fotbollsplan och en kombinerad fotbolls/lacrosseplan, men ytan är flexibel och flera delar kan med viss enkelhet ställas om för andra ändamål.

Hör av dig

Skriv till oss