Skip to content
Sök

Stadium Sports Camp

KFUM Norrköping på

Stadium Sports Camp

Stadium Sports Camp är Sveriges största sport- och upplevelseläger. Det populära sommarlägret har stort fokus på sport och gemenskap och har skapat många härliga sommarminnen för barn och unga genom åren. KFUM Norrköping är med och arrangerar veckorläger i innebandy och volleyboll, och fäktning kommer att finnas med som Prova på-sport.

Lägret är öppet för ungdomar 10-14 år, och under tredje lägerveckan är även 15-åringar (född -09) välkomna.

Innebandy

Tillsammans med våra ledare och tränare brinner vi för att varje år ge våra deltagare årets häftigaste vecka. Det innebär såklart varierande och bra innebandyträningar, men också många roliga och galna aktiviteter utanför planen.

Vi arbetar med temabaserade träningar där varje veckodag fylls med övningar fokuserade på det valda temat. Det finns även ett speciellt fokus på målvakter. Oavsett om du har spelat innebandy i många år eller om du vill testa sporten för första gången är målet att alla ska komma från lägret med känslan att ha fått utmana sig själv men även utvecklas som såväl innebandyspelare, idrottare och människa.

Vi arrangerar innebandyläger under Sports camps samtliga veckor:

Datum för Sports Camp 2024

Vecka 1: Sön 23 juni – Lör 29 juni
Vecka 2: Sön 30 juni – Lör 6 juli
Vecka 3: Sön 7 juli – Lör 13 juli

Mer information och anmälan till Stadium Sports Camp innebandy.

Volleyboll

Välkommen till en grym volleybollvecka där vi blandar kul och lärorika volleybollträningar med en massa roliga aktiviteter.

Våra instruktörer har som högsta mål att ge dig sommarens bästa vecka! Att få chansen att utvecklas som volleybollspelare, ha kul och lära känna nya kompisar vill du inte missa.

Vi tränar volleyboll två pass om dagen. Träningen kommer att delas upp i fyrmanna- respektive sexmannaspel. Vanligtvis börjar man med sexmanna det år man fyller 15, men grupperna kommer framför allt att anpassas efter kunskap och erfarenhet. Önskemål om fyrmanna eller sexmanna fylls i vid anmälan. En dag under veckan går vi till fantastiska Folkparken och spelar beachvolleyboll.

Vi arrangerar volleybolläger under lägervecka 2 och 3:

Vecka 2: Sön 30 juni – Lör 6 juli
Vecka 3: Sön 7 juli – Lör 13 juli

Mer information och anmälan till Stadium Sports Camp volleyboll.