Skip to content
Sök

Sportlovskul Funktionärsinfo

KFUM Norrköping har under flera år arrangerat Sportlovskul på sportlovet i Norrköping. Vi har före pandemin varit i Norrköpings Mässhallar. Men då den är upptagen av Regionens verksamhet med att ge vaccinationer kommer vi i år vara i Ektorpshallen. Det har kommit ca 1000 barn, pedagoger och föräldrar vid de senaste tillfällena.

Arrangemanget genomförs under 5-6 timmar med allehanda aktiviteter och riktar sig till barn från fritids och grundskolan (årskurs 1-3) i första hand, men alla är välkomna. Syftet är att fånga in barn att bli intresserade av någon aktivitet och av föreningslivet. Allt för att de ska komma in i någon idrottslig verksamhet, scouter eller någon annan av våra verksamheter för att röra på sig, träffa andra barn utanför skolan och inte bli stillasittande hemma. Själva arrangemanget är helt gratis och tanken som tidigare är att vi skall kunna erbjuda lättare förtäring till alla under dagen helt kostnadsfritt.

Våra sportlovsaktiviteter: Innebandy, Volleyboll, Lacrosse, Badminton, Fäktning, Frisbee, Bordtennis, Scouter, ALBA (Tropiska djur)

Vi samlas kl 08.30 vid Ektorpshallen (trestegsgatan 4) och börjar iordningställa ytorna där vi kommer att ha alla våra aktiviteter, de som är med under större delen av dagen kommer även att erbjudas lunch. Vi kommer även att ha ett möte där vi diskuterar dagen och går igenom lite allmän information, brandutrymning, toaletter m.m. Vid kl 10.00 så öppnar vi dörrarna och välkomnar alla besökare. Vi försöker att samordna lunchen så att man kan träffa andra verksamheters ledare, och självklart får man testa på andra verksamheter under dagen. Vi är alla där för att skapa glädje och för att förstå mer om KFUM Norrköping och alla våra härliga verksamheter 😊

Klockan 15.00 stänger vi igen dörrarna och gemensamt försöker vi att se till att allt återställs i lokalerna innan vi tackar för dagen och går hemåt.

Alla som kommer och deltar för sin sektion behöver anmäla sig genom formuläret längst ned på sidan, detta så att vi har koll på vem och hur många som kommer men även för lunchbeställningar.
Anmälan senast 21/2 12.00 för att vi skall kunna göra lunchbeställningar.

Eventuella frågor kontakta:
Michael Höggren – Verksamhetskoordinator
micke@kfum.me – 0704-030651

Anmälningsformulär för funktionärer