Skip to content
Sök

Norröner
En spelförening för alla

Norröner

Norröner är en sektion i KFUM Norrköping vars medlemmar är intresserade av olika typer av spel, såsom brädspel, rollspel, dataspel med mera. Till vår förening är alla välkomna, här gillar vi att vara olika 😊

Även om vi finns i Norrköping så har vi medlemmar och utövare som är utspridda lite var stans i Sverige. Våra medlemmar är i olika åldrar och alla har vi olika kunskaper och erfarenheter inom spelvärlden som vi försöker dela med oss till varandra vid till exempel olika spelträffar eller över nätet.

Grottan

Föreningens eget lilla krypin kallas för Norrönergrottan, här kan man träffas och hänga lite i en härlig miljö, ta en fika och bara tjattra lite, spela lite brädspel eller varför inte lite rollspel om möjligheten ges? Det är alltid fritt att ta med sig sitt eget spel som andra kanske vill testa på, annars finns det gott om härliga spel nere i vår lilla grotta.

Grottans öppettider är:
Torsdagar mellan 18.00 – 22.00 isch..

Adress:
Skomakaregatan 6

NÖNCON

Vid flera tillfällen per år försöker vi arrangera våra härliga NÖNCON’s där både medlemmar och besökare samlas för att LANa, rollspela eller köra lite brädspel tillsammans beroende på vad som står på agendan.
Träffarna brukar infalla en helg från fredag till söndag och de brukar vara väldigt uppskattade, så har du chansen vill du verkligen inte missa den!
Reser man till oss så brukar vi lösa sovplats, mat äter vi vanligtvis tillsammans, det kan bli grillat eller kanske lite take away?

Håll utkik på Facebook för att se när vi annonserar om nästa NÖNCON och för att följa vad som händer i vår verksamhet.

Sociala medier

Här nedan hittar du våra officiella sociala mediekanaler.

Discord
(För chatt och diskussioner)
https://discord.gg/pnp8Sbu

Facebook
(Gilla gärna sidan för att följa oss)
Norröner
Norrönergrottan

E-post
norroner@kfum-norrkoping.se