Ledarutbildning på Breviks lägergård

08 mars 2024

Är du ledare inom KFUM? Vill du lära dig mer om ledarskap och KFUM i Sverige och världen? Häng med på ledarutbildning på Brevik!

KFUMs Distrikt syd bjuder in till ”EMMA”.
Fördjupningskurs om KFUM och i ledarskap & personlig utveckling

Emma är det tredje steget i KFUMs utbildningstrappa Helheten och riktar sig till dig som är ledare inom KFUM och vill utvecklas som ledare, person och lära dig mer om den häftiga organisation som vi är en del av. Dessutom kommer du träffa ledare från andra verksamheter än din egen vilket hjälper dig skapa ett nätverk utanför den egna föreningen. För att gå kursen ska du ha genomfört både George och Williams. Har du inte gjort det men ändå har erfarenhet av att vara ledare går de kurserna att genomföra på nätet. Fråga i din förening eller kontakta oss för mer info. För att delta i Emma ska du vara aktiv ledare i KFUM.

Om du ännu inte gått Williams, ordnas även en sådan på Breviks lägergård snart. Läs mer om Williamsutbildningen på Breviks hemsida.

Datum: 19-21 april 2024
Plats: Breviks lägergård, utanför Norrköping
Kostnad: 350:- per person. Då ingår resa, mat, boende och utbildningsmaterial.
Vid avanmälan mindre än 14 dagar innan tas en avgift på 500:- ut.
Ålder: Född 2006 eller tidigare.
Ansökan: Du ansöker om att få delta senast 29 mars till vesna@kfummalmo.se
I din ansökan vill vi veta: namn, ålder, förening, ledarerfarenhet och varför du vill ansöka om att få gå utbildningen. Antalet platser är begränsade.

Vi vill ha en bredd av deltagare och kommer därför att blanda deltagare från olika föreningar. Vi kontaktar dig när sista dag för ansökan passerat så du får veta om du har blivit antagen till utbildningen.

Har du frågor och funderingar så vänd dig till utbildarna;
Anna Benckert anna.benckert@gmail.com
Alexandra Ringius Hård alexandra.rh@hotmail.com

Fråga gärna styrelsen i din förening om de kan stå för anmälningsavgiften.
Hoppas att vi ses!
Distrikt syd