R.O.M 2023 27-29/10

15 september 2023

Hej på er! Vill du/ni åka till R.O.M?

Det är återigen dags för Riksombudsmöte, även kallat ROM. Denna gång är det i Kristinehamn, den 27 – 29/10, och det kommer att hållas i Kristinehamn Conference Center.

KFUM Norrköping har 15 ombudsplatser till ROM, är du själv intresserad eller vet om någon annan i föreningen som är intresserad av att åka som ombud för KFUM Norrköping?
Se då till att skicka in en intresseanmälan till kansliet@kfum-norrkoping.se senast den 20/9! OBS! Det är ett begränsat antal platser!

De som blir utvalda som ombud för föreningen kommer att bli kallade till träff/ar där man går igenom alla handlingar inför ROM och annan nödvändig information.
Innan ROM så kommer även föreningens huvudstyrelse fatta beslut om vad föreningen tycker om inskickade propositioner och motioner.

Läs mer om ROM här: https://kfum.se/for-foreningar/riksombudsmote-2023/

Se gärna till att hjälpa till med att sprida detta ut i era sektioner och bland våra medlemmar, tänk på att det är väldigt kort datum för sista anmälan till kansliet.
Föreningen står för transport, kost och logi för de som åker med, se till att ta tillfället i akt och få chansen att träffa andra KFUM föreningar runt om i landet!

Har man några frågor så går det bra att mejla till oss på kansliet.