KFUM Norrköping söker ekonom

15 juni 2023

KFUM Norrköping är Norrköpings bredaste ungdomsförening som skapar mening för stunden och framtiden. Vår verksamhet syftar till att låta människor utvecklas till sin fulla potential. Vi utgår ifrån en helhetssyn på människan och möter unga människors aktuella behov.

Vi söker en ekonom som kan ta hand om vår ekonomihantering inkl löner.

Din roll
Som ekonom hos oss är du direkt underställd Styrelsen och kommer vara ansvarig för all vår löpande bokföring och redovisning, avstämningar, lönehantering, skatter och moms i bägge organisationer för KFUM Norrköping (förening och aktiebolag).

I arbetsuppgifterna ingår även att tillsammans med övriga medarbetare, sektioner och Styrelsen att upprätta budget, månadsbokslut, årsbokslut och årsredovisning.

Kvalifikationer
Vi söker en person som har jobbat med dessa frågor i några år och vill hjälpa oss att utveckla vår ekonomifunktion.  Du har goda kunskaper i Excel. Vi jobbar i Fortnox när det gäller redovisning och Crona när det gäller lönehantering.

Vi erbjuder
En anställning med stor frihet att utveckla och påverka din roll. Tjänsten är på 50-100% och tillträde enligt överenskommelse. Ansvarig för rekryteringen är Styrelsen genom Bengt Ydebäck och du skickar din ansökan till personalutskottet@kfum-norrköping.se
Vid eventuella frågor kan du kontakta Bengt via mejl (bengt.ydeback@kfum-norrkoping.se).

Alla medarbetare i KFUM förväntas självklart efterleva organisationens värderingar. Personliga egenskaper vi ser är viktiga för att lyckas i rollen är att du samarbetar effektivt med andra, du levererar resultat, initierar och utvecklar hållbara relationer och nätverk samt investerar både tid och energi för att aktivt utveckla dig själv och hjälpa andra att utvecklas.

Föreningen har kollektivavtal genom Unionen och arbetsgivarorganisationen FREMIA

Välkommen med din ansökan senast den 30 juni.