Nyhetsbrev april

05 april 2023

I nyhetsbrevet samlar vi det som händer i föreningen den närmaste tiden, tips om utbildningar, information från styrelsen och mycket mer. Utskicket görs till alla ledare, med önskan om att ni förmedlar relevant information vidare till medlemmarna i era sektioner. 

Har ni något ni vill få med i nästa utskick? Kontakta kansliet!


SOPPLUNCH PÅ KANSLIET MÅNDAG 3 APRIL
Vill du träffa några andra KFUMiter och umgås över en trevlig lunch? Måndagen den 3 april klockan 11,00 träffas vi på Kansliet för att träffa andra KFUMiter och ta lite soppa med tilltugg. Betala in 49 kr senast torsdag den 30 mars till Swish 123 592 37 27, märk betalningen ”sopplunch”. Vi äter soppa, lite bröd och avslutar med en kaffe.

Välkomna hälsar Leif Lindell med flera!

MARKNADSFÖRINGSGRUPPEN
Föreningen har ett stort behov av att synas i olika kanaler, både för att sprida information och för att bjuda in till alla våra aktiviteter och arrangemang. Vi har därför startat en marknadsföringsgrupp som kommer jobba med alla dessa intressanta saker.

Har du kunskap och/eller intresse av att hjälpa till med att sprida information är du välkommen till kansliet på måndag 3 april kl. 17:30-18:30.

ÄVENTYRSGOLFEN – VÅRSTÄDNING
Då är det dags att öppna golfen för säsongen! Om vädret medger kommer vi ha öppet under påsken. Vi kommer sedan fortsätta med höstens succé med pay-and-play vid de tider vi inte har möjlighet att ha personal på plats. För att göra golfen riktigt fin inför säsongen träffas vi onsdagen den 12 april och fejar, kl. 17:00-20:00.

Anmäl dig till kansliet per telefon eller mejl (kansliet@kfum-norrkoping.se) senast 11 april så vi kan fixa lite att äta.

ALBA EXPO PÅ BORGEN LÖRDAG 15 APRIL
Då var det dags för ALBA att arrangera sin köp- och säljmässa igen! Vi är kvar på Borgen även denna gång. Det kommer finnas många olika reptiler, terrarier, tillbehör, foder, växter och mycket annat att se på och köpa.

Lördag 15 april kl. 12:00-16:00. Det finns 2 för 1-biljetter att hämta på kansliet för föreningsmedlemmar.

KFUM-DAGARNA
Nu peppar vi igång inför KFUM-dagarna 15–16 april! Vi kan erbjuda roliga dagar med era deltagare, deltagande i utbildning och samtidigt en chans att utöka samarbetet med, inspireras av och få idéer från andra ledare i föreningen.

Har du missat att anmäla dig? Hör av dig snarast till kansliet, så försöker vi lösa det!

VALBORG
Vi är med och arrangerar Valborg i Folkparken i år igen! Njut av brasan och den härliga stämningen tillsammans med oss, med start kl. 18:00.

Om du vill vara med och hjälpa till med arrangemanget så invänta en anmälningslänk till alla sektionsstyrelser från Micke.

ÅRSMÖTET DEL 1 DEN 26 APRIL
Välkommen till KFUM Norrköpings årsmöte 2023, del 1.

Anmäl ditt deltagande genom att ringa eller maila till kansliet:
011-10 61 55, kansliet@kfum-norrkoping.se

Mötet börjar kl. 18.00.
Plats: Idrottenshus i Klockaretorpet

ORDFÖRINGARNA HAR ORDET…

Vintern är seg och vi får fortsatt vänta på våren enligt prognoserna. Men föreningens planering inför våren/sommaren pågår med full kraft. Stora Skogsgården ska vårstädas. Äventyrsgolfen ska göras klar för spel till påsk. Trots snön är det bara en månad kvar till Valborg, vilken planeras för fullt. Sommarpersonal eftersöks till Folkparken. Och detta är bara några saker som pågår…

Då vår personalstyrka fortsätter att minska, föreningschefen Lisa slutar och börjar arbeta heltid på Brevik och föreningens ekonomi har stora utmaningar, behöver vi ställa om föreningen till att bli en större andel ideell med ett stort engagemang från en bred medlemsskara. Det är dags att plocka fram KFUM-andan och skapa en ny tid för KFUM Norrköping. En förening med stort engagemang och delaktighet.

Ungdomsgruppen arbetar på bl. a med sitt projekt Youth In Power tillsammans med KFUM Kristinehamn vilket vi kommer få höra om på årsmötet. Årsmötet den 26 april har du väl inte glömt? Anmäl dig till Kansliet och skriv in det i din kalender. På måndag drar vi i gång med soppluncher, vilket är tänkt som en plats att träffa KFUMiter över en enkel lunch. Hoppas vi ses på måndag. Planeras återkomma varje månad framåt.

Vi kommer behöva Er hjälp/engagemang bl. a vid vårstädning av Stora Skogsgården, städning av Äventyrsgolfen, och under kommande aktiviteter vid Valborg, öppethållande av Äventyrsgolfen och Midsommarfirande. Håll ögonen öppna på våra kanaler för mer information och anmälan.

Ordföringarna Bengt och Carita