Sportlovskul 2023

02 februari 2023

Sportlovskul ger barn och ungdomar chansen att uppleva det härliga med att vara med i en förening.
Dagen skapar en trygg mötesplats där deltagarna kan träffa vänner, lära sig mer om olika fritidsaktiviteter och föreningsliv i stort.

Under dagen kommer vi att visa upp flera av KFUM:s verksamheter och ni kommer få möjlighet att prova på flera aktiviteter. På plats kommer ni bland annat att hitta  våra scouter, volleyboll, badminton och en mängd olika idrotter.

Vi ser det som värdefullt att arrangera denna dag där huvudmålen är att: stoppa stillasittandet, skapa en meningsfull fritid för barn och ungdomar samt erbjuda ett evenemang som är helt gratis och tillgängligt för alla.

Fri entré! Vi bjuder på enklare förtäring så långt lagret räcker.

 

Ektorpshallen (Trestegsgatan 4)
onsdagen 22 februari
Kl 10-15

Varmt välkomna!