Projektkoordinator

08 september 2022

Hej!

Jag heter Ellen och är KFUM Norrköpings nya projektkoordinator. Jag är här för att tillsammans med er i föreningen lyfta utvecklingsidéer, stötta i att söka bidrag, bolla projektidéer (och skriva ansökningar) och mer därtill. Efter att ha jobbat på Strömvillan som projektledare och verksamhetskoordinator i 3 år, ser jag fram emot min nya roll i organisationen.

Just nu vill jag lära känna föreningen och se hur jag kan bidra på bästa sätt, nu och framåt. Har ni några initiativ som ni vill ta vidare? Kan vara alltifrån en första tanke till en utvecklad projektidé – tveka inte att slå en signal, dra iväg ett mail eller dra med mig på en av era aktiviteter, så kan vi ta bollen vidare tillsammans! (Jag är också bra på att dricka kaffe om ni bara vill säga hej)

Förutom att jobba i en fantastisk förening med stort engagemang och massor av utvecklingsmöjligheter, så spelar jag trummor i en slagverksorkester, gosar med katterna Matti & Silvana och river runt i renoveringsprojektet jag har i Finspångsskogen tillsammans med min familj.

Jag är så peppad på att se var KFUM Norrköping kommer befinna sig om en månad, ett år eller tio. Hoppas vi ses snart! (Om inte annat på KM i Äventyrsgolf, årsmötet, KForum, Utbildningsveckan osv, eller hur?!)

Ha det gott,

Ellen Larsson