Musikhjälpen 2021 KFUM Norrköping

21 oktober 2021

För en värld utan barnarbete

 

Ni har säkert inte gått miste om att Musikhjälpen i år kommer att hållas på Gamla Torget i Norrköping 13 – 20 december och därför tänkte KFUM starta en stor gemensam bössa för hela föreningen.

Den 14:e oktober deltog Ziity som jobbar på Strömvillan på ett möte tillsammans med de projektgrupper (SR, SVT, radiohjälpen och Norrköpings kommun) som arbetar med musikhjälpen för föreningar och andra aktörer som vill vara med och göra årets musikhjälpen till ”det bästa musikhjälpen”.

Årets tema: För en värld utan barnarbete

Ziity kommer att hålla ihop föreningens gemensamma engagemang under musikhjälpen. Det går att hitta på något spex eller aktivitet i det avsedda området eller starta en egen bössa. Vi kan samordna för föreningen eller stötta sektion som vill göra något själva under veckan.

Vill du som medlem eller sektion vara med?
Är du sugen på att vara med och rodda i det hela och har idéer på vad föreningen skulle kunna göra tillsammans? Vill du bidra till att Musikhjälpen i Norrköping blir bästa någonsin? Då kan du också kontakta Ziity för ett samarbete! Det vi önskar är att vi alla tillsammans använder en bössa.
KFUM i Norrköping” där kan vi samlas i ett gemensamt engagemang!

En bössa för alla KFUMare i och runt Norrköping.

KFUM brinner för att skapa möjlighet för unga att utvecklas till trygga och modiga människor, som både värdesätter sig själva och bryr sig om andra. Det gör vi genom att ha en helhetssyn på människan utifrån Body, Mind och Spirit.

Hjälp oss att bidra till musikhjälpen i Norrköping 2021!

 

För att hålla i en aktivitet eller ett spex kan man kontakta:
evenemang@norrkoping.se eller camilla.fagelborg@sr.se

Det går också bra att kontakta Ziity Johansson på Strömvillan för att bolla idéer osv:
ziity.johansson@kfum-norrkoping.se