Vad är verksamhetsutskottet?

Verksamhetsutskottet (VU) är ett utskott underställt KFUM Norrköpings Styrelse med syfte att arbeta med föreningsgemensam och sektionsöverskridande verksamhet. I denna verksamhet inkluderas exempelvis utåtriktade eller interna evenemang, men även längre projekt, studiecirklar eller ledarvård. Utskottets verksamhet kan vid behov även fungera som demokratiskt forum för stora frågor i föreningen. Verksamhetsutskottets huvudsakliga syfte är att skapa och stärka en gemenskap i föreningen och öka kontaktytorna mellan sektionerna.

Ungefär en gång i månaden anordnar VU en temakväll. Varje temakväll har en speciell inriktning på någonting som är aktuellt eller viktigt för föreningen eller i världen. Här kan vi exempelvis planera evenemang och annan verksamhet, lyssna på en föreläsning, diskutera viktiga frågor eller bara umgås. Nedan ser du de närmast kommande inplanerade temakvällarna.

Planerade Temakvällar

På alla temakvällar bjuder vi på mat så att du slipper stressa hem till spisen efteråt, och för att det är trevligt att äta tillsammans såklart!

 

Hur får vi mera KFUK i KFUM?

Hur får vi mera KFUK i KFUM?

5 december klockan 18:00 på Strömvillan. 

På den här temakvällen kommer vi att diskutera hur vi i KFUM Norrköping kan bli bättre på att lyfta kvinno- och jämställdhetsfrågor högre upp på dagordningen, både i föreningen och i samhället. Vi kommer tillsammans att försöka synliggöra problem och hitta lösningar. Tillsammans ska vi se till att ha mera KFUK i KFUM.

Mål: Att få ha givande och viktiga diskussioner och att få fram förslag på saker som föreningen borde genomföra inom det här området.

Till Anmälan ➜

Temakväll Folkparken

19 mars klockan 18:00 på Strömvillan. 

På den här temakvällen kommer vi att ha en temakväll med VU på strömvillan där vi pratar om sommaren 2019. Det kommer att informeras och diskuteras om arbete i kioskerna i sommar, riktlinjerna för dagsverken, upplägg för sommaren och om vad som är nytt och på gång i folkparken det här året.
Anders och/eller Micke kommer att finnas på plats för att hålla i träffen, redo att svara på era frågor och lyssna på era tankar och åsikter.
Vi bjuder som vanligt på mat.

Mål: Att ge er sektionerna ett forum för information och diskussion om arbetet i folkparken 2019.

Till Anmälan ➜

Temakväll Om KFUM i Pridetåget 2019

15 april klockan 18:00 på Strömvillan. 

Pride i Norrköping 2019 kommer att avslutas i Folkparken, med KFUM som en tydlig samarbetspartner till evenemanget! Det är vi otroligt stolta över, och såklart vill vi göra någonting mäktigt utav det! Den här temakvällen möts vi för att prata om hur vi kan göra detta pride till det KFUMigaste PRIDE som någonsin har skådats, i tåget och efteråt! Är du taggad på att vara med? Välkommen!