Maj 2018

Styrelsemöten i KFUM Norrköping

möte den 23 maj 2018 på kansliet.

Nytt år nya möjligheter.

Efter 25år som medlem i olika sektioner i föreningen kändes det som att nu är det dags att kliva in i styrelsen. Jag tyckte mig ha ganska bra koll på vad föreningen gör, men oj vad mycket mer det är. Onsdagen den 23 maj hade vi verksamhetsårets 1 styrelsemöte efter Extra Årsmötet 25 april. Efter styrelsemötet var jag helt slut av all ny information och somnade ovaggad.

Då vi var hela tre nya i styrelsen och alla var på plats blev det nästan lite trångt runt konferensbordet. På grund av alla nya handlade mycket av mötet om information och genomgångar av rutiner och policys. Allt för att kommande möten ska kunna bli så effektiva och bra som möjligt. Det som diskuterades lite mer var våra utskott, uppföljning från årsmötet och nya större projekt för föreningen. En stor utmaning och viktig punkt är föreningens arbete för att säkerställa medlemmarnas personuppgifter och integritet. Där bjuder vi in ansvariga för sektionerna till ett möte den 4/6 för att prata om GDPR och medlemshantering i sportadmin.

Som uppföljning från årsmötet diskuterade vi beslutad verksamhetsplan, budget samt hur vi tillsammans vill arbeta för att uppfylla dem. Vi kan också konstatera att föreningens helägda bolag Norrköpings Äventyrsgolf AB har gjort en bra start på säsongen. Rekommenderar en provsmakning från den nya mjukglassmaskinen som finns i kiosken vid äventyrsgolfen! I KFUM Norrköping genomförs mycket av arbetet genom olika utskott, tips till den som tycker att något av utskotten ser intressant ut, kontakta oss så kan du också vara med i arbetet.

2018/19 har vi följande utskott.
Verksamhetsutskottet – VU, Ekonomiutskottet – EU, Arbets- och Personalutskottet – APU, Kommunikations- och marknadsföringsutskottet – KU, Stadium Sports Camp – SCU, Stora Skogsgården – SS, Folkparksutskottet – FU, Hallutskottet – HU
Strömvillanutskottet – SU, Internationella utskottet – IU  Läs mer här

Beslut fattades också gällande ansökningar till Axels fond, roligt att få behandla flera ansökningar.

Det finns också många spännande nyheter runt om i KFUM Sverige. Läs här
Idrottsledare i KFUM? Häng med på utbildning i Makedonien!
Eller Nationella ledarkurser på distans.
Eller den 26-28 oktober då samlas KFUM:are från hela Sverige på Tegelbruket i Örebro.

Jag vill också tipsa er om en möjlighet för alla medlemmar att delta kostnadsfritt på Sandbäckens Norrköpingsstafetten 7 juni

Så här några dagar senare när jag fått bearbeta tankarna litegrann känns det fantastiskt kul att få ha blivit invald i styrelsen för en av Norrköpings allra häftigaste föreningar. Jag ser fram emot ett år med många nya spännande möjligheter.

Kåsör

Jesper Skogwik