KFUM Norrköping och Brevik under pandemin

För oss gäller följande med tanke på Covid-19 och gällande restriktioner, t.o.m. 19 nov till att börja med:

Kansliet och Brevik:
Stänger för ej nödvändiga besök tills vidare. Vi kommer att arbeta för att minimera resor, framförallt resor med kollektivtrafik, och genomföra möten digitalt. Personal finns på plats på kansliet mellan 9.30 och 15.00 för bl.a. utlämning av beställd NewBody. Ring oss gärna på 011-10 61 55 om du är osäker. Bokad verksamhet på Brevik hanteras/genomförs utifrån gällande restriktioner.

Strömvillans fritidsgård:
Vi följer Norrköpings kommuns rekommendationer för verksamheten. Det medför att verksamheten stänger för ungdomar som är födda tidigare än -05, d.v.s. de som är över 15 år. För övriga, yngre besökare har vi öppet, men vi har inga aktiviteter utanför fritidsgården just nu. Alla studiebesök, resor eller andra inplanerade aktiviteter utanför Strömvillan, är inställda.

Våra sektioner/verksamheter:
Här gäller det att följa restriktionerna, d.v.s. inga aktiviteter förutom de med barn/ungdomar som är födda -05 eller senare. Genomförs om möjligt utomhus. Ev. avvikelser kan gälla genom nationella förbund eller distriktsförbund.

ALLA måste hjälpa till att försöka minimera denna hemska pandemi. Kämpa på och ta hand om varandra genom att följa de uppdateringar om begränsningar som kommer från myndigheterna. Det är för allas vår skull.