Nu är sommaren här och äntligen säger nog de flesta. Förra sommaren visste vi inte riktigt vad som väntade men jag tror många av oss såg fram emot en lugn sommar och att pandemin kanske snart skulle vara över. Nu blev det inte alls så, utan tvärt om, men nu tycker jag att vi ändå kan se en ljusare framtid framför oss och att vi kan återgå till en någorlunda normal verksamhet i höst. Det nya normala.

Brevik har dragit igång sina läger och det är en massa barn och ungdomar där (naturligtvis med restriktioner),

Folkparken är igång och förhoppningsvis har vi vatten i bassängen inom kort, Sportscamp blir av om än i mycket mindre format och utan övernattning. Strömvillan och vår personal har blivit Norrköpings första HBTQI certifierade fritidsgård, vilket vi är mycket stolta över. Frisbeesektionen ska vara medarrangör till SM som kommer att gå i Norrköping i augusti. Ja, som ni märker, lite mer normalt börjar det bli.

Utifrån strategikonferensen och verksamhetsplanen kommer vi efter sommaren bjuda in till olika kvällsträffar till olika specifika frågeställningar där ni som sektioner och enskilda kan vara med och diskutera och ge input hur vi ska jobba vidare med just den frågan.
Vi kommer att återuppta våra ordförandeträffar och datum för höstens träffar kommer snart ut till er ordföranden. Om ni i samband med era årsmöten har fått nya ordföranden, kommunicera det till kansliet så vi har rätt personer i våra register. Vi kan också meddela att föreningens årsmöte del 2 kommer att genomföras den 29/9 kl18.00 på Strömvillan.

ROM – Riksombudsmötet i Örebro den 12-14 november.

Delta som KFUM Norrköpings ombud, vi vill gärna få med intresserade från hela föreningen med olika ålder och erfarenhet!
Här kan du läsa mer om det

En annan mycket rolig nyhet är

att Brevik under 1 månad hade en insamlingskampanj för att samla in medel för att kunna installera en solcellsanläggning, både för att få en hållbar anläggning och sänka våra stora elkostnader. Det var ett högts satt mål med att kampanjen skulle ge 300.000kr och det blev ett otroligt resultat, 325.000kr, så fantastiskt kul. Så till nästa påsk är planen att invigningen ska ske.

Kansliet kommer inte stänga helt

denna sommar men vi kommer har kraftiga begränsningar  i våran fysiska närvaro. Om ni har frågor eller funderingar vill vi gärna att ni mailar oss i första hand på kansliet@kfum-norrkoping.se så svarar vi så fort vi kan.

Vi önskar er nu en härlig och förhoppningsvis avkopplande sommar så återkommer vi efter sommaren med nästa nyhetsbrev.

Magnus Toresand                                                          Niclas Westerdahl
Ordförande                                                                     Föreningschef
magnus.toresand@kfum-norrkoping.se                  niclas@kfum-norrkoping.se