Juni 2018

Styrelsemöten i KFUM Norrköping

möte den 20 juni 2018 på kansliet.

Sommaren är här och maj – juni har bjudit på underbart väder.

Detta har inte minst återspeglats på vår verksamhet i Folkparken som där med fått en strålande start. Det är roligt att se så mycket folk och aktiviteter på plats i denna gröna oas. Du kan följa aktiviterna i Folkparken på

Många av föreningens verksamheter tar en välbehövlig vila över sommaren och har avslutat året med sektionsårsmöte. En del av medlemmarna är ändå engagerade i närmast kommande aktiviteter, som Midsommarfirande i Folkparken, årets Stadium Sports Camp, läger på Brevik, tävlingar, renovering av scoutstugor m.m. För personalen är sommaren en intensivperiod med tex. lägerverksamhet och bemanning i Folkpark.

Styrelsen har till uppgift att ha överblick på det nuvarande läget inom föreningen men även att ha blicken lite längre fram i tiden. En genomgång av utskotten och en ansvarsfördelning har gjorts. Tanken är att var och en i styrelsen ska verka som kontaktväg till respektive sektion, så tveka inte, vi kommer gärna på besök. Det diskuterades om våra kontakter med kommunen och eventuella projekt i framtiden. En mer utarbetad vision om detta ska tas fram under hösten. Styrelsen fattade beslut om en arbetsgrupp som ska jobba vidare tillsammans med arbetsgrupp från Breviksstiftelsen med syfte att hitta våra gemensamma styrkor. Detta som resultat av ett samverkansmöte mellan styrelserna för KFUM Norrköping och Breviksstiftelsen.

Föreningens resultat och bokslut för 2017/18 är så gott som klar och det återstår de sista redovisningsdetaljerna samt revisionen inför höstens årsmöte.

Styrelsen fattade beslut om ekonomisk stöd för Mary utbildning och att ge uppdrag till i frågan insatta personer, se över och komplettera listan över antalet år som resp. ledare har varit verksam inom föreningen.

KFUM Östgötaregion erbjuder sektioner i föreningen att låna det nya och fina aktivitetssläpet. Släpet innehåller informationsmaterial, PR-material, ljudanläggning samt en del aktivitetsprylar. Perfekt när ni som sektion vill synas lite extra, skapa minnesvärda provdagar eller något annat spännande arrangemang.

Vi kan se mot en utmanande tid med många möjligheter och nu närmast en vacker sommar med förhoppningsvis sol och bad.

Kåsör

Tomas Volavka

Kontaktpersoner för respektive sektion.

ALBA – Susanne Ekman
Badminton – Tomas Volavka
Brevik – Susanne Ekman
Frisbee – Charlotte ”Lotti” Karlsson
Fäktning – Charlotte ”Lotti” Karlsson
Internationell – Susanne Ekman
INTUS/Hjälp Lettland – Jesper Skogwik
Innebandy – Bengt Ydebäck
Körsång – Britt-Marie ”BIM” Hallberg
Lacrosse – Jesper Skogwik
Norröner – Magnus Toresand
Scouting – Magnus Toresand
Softboll-Baseboll – Britt-Marie ”BIM” Hallberg
TRIX – Tomas Volavka
Volleyboll – Bengt Ydebäck

 

Scouter

Scouter

Badminton

Badminton

Baseboll

Baseboll

Bordtennis

Bordtennis

Fäktning

Fäktning

Frisbee

Frisbee

TRIX

TRIX

Innebandy

Innebandy

ALBA

ALBA

Volleyboll

Volleyboll

INTUS

INTUS

Volleybompa

Volleybompa

Lacrosse

Lacrosse

Manskör

Manskör

Brevik

Brevik

Norröner

Norröner

Starta sektion?

Starta sektion?