Äventyrsgolf i Norrköping

Norrköpings första Äventyrsgolf med 12 härliga banor som har ett tema inriktat på företag och platser väl knutna till Norrköping, drivs av KFUM Norrköping. Äventyrsgolfen är Norrköpings första minigolfbana i Äventyrsformat. Det betyder att golfhålen är uppbyggda i ett mer naturligt och äventyrligt utseende. Det gör golfbanan till en perfekt familjeutflykt eller upplevelse för hela familjen.

För att utvärdera det vi gör med förhoppning om att vi kan bli lite bättre önskar vi att du svara på några frågor.
Enkäten finns på följande länk.

Ska du besöka Norrköping med vänner eller familj rekommenderar vi att komma till Folkparken, Norrköpings gröna oas! Utmana varandra på Äventyrsgolf, Frisbee, Beachvolley, Basket, Bordtennis eller bara umgås i parkmiljö med lekplatser, grillar, bad.
Det finns också bemannade kiosker och personal som hjälper er att hitta roliga aktiviteter under sommaren.

I Folkparken kan familjen eller företaget åka segway som är ett fartfyllt transportmedel. Genom att boka en tur med Segway Norrköping följer vi med er på en guidad tur genom Norrköping. När barn och vuxna spelat, hoppat och lekt, passar det bra med en glass från GB eller mjukglass med strössel. Det serveras också kaffe med bulle, slush eller en god kall dricka.

www.aventyrsgolfen.nu

www.segwaynorrkoping.se