Ekonomiansvarig – KFUM Norrköping

Vi söker en person som kan ta hand om hela vår ekonomihantering.

Din roll

Som Ekonomiansvarig kommer du vara direkt ansvarig för all vår löpande bokföring och redovisning, avstämningar, lönehantering, skatter och moms i samtliga KFUMs organisationer (Förening, Stiftelse och Aktiebolag).

I arbetsuppgifterna ingår ekonomiska utredningar, upprättande av budget, rapportering, månadsbokslut och årsbokslut.

Kvalifikationer

Vi söker en person som har akademisk utbildning inom ekonomi med inriktning mot redovisning eller annan behörighet som vi bedömer som likvärdig. Du har goda kunskaper i excel och i ekonomisystem (Fortnox). Vi ser också att du har flerårig erfarenhet av att arbetat med uppgifter relevanta till tjänsten.

Vi erbjuder

En anställning med stor frihet att utveckla och påverka din roll. Tjänsten är på 100% och lön och tillträde enligt överenskommelse. Ansvarig för rekryteringen är föreningschefen Niclas Westerdahl och du skickar din ansökan till niclas@kfum-norrköping.se

Vid eventuella frågor kan du kontakta Niclas via mejl eller ringa på 072-992 10 67.

Alla medarbetare i KFUM förväntas självklart efterleva organisationens värderingar. Personliga egenskaper vi ser är viktiga för att lyckas i rollen är att du samarbetar effektivt med andra, du levererar resultat, initierar och utvecklar hållbara relationer och nätverk samt investerar både i tid och energi för att aktivt utveckla dig själv och hjälpa andra att utvecklas.

Föreningen har kollektivavtal genom Unionen och arbetsgivarorganisationen IDEA

Välkommen med din ansökan senast den 30 juni.

Läs mer på arbetsförmedlingens hemsida.