Häng med KFUM Norrköping till London i augusti

Den 4-8 augusti i sommar arrangerar YMCA Europa en festival i centrala London, bland annat för att fira att YMCA firar 175 år. Varför just London? Jo för att det var här allting startade den 6 juni 1844, den först KFUM-föreningen grundades av George Williams.

Festivalen riktar sig främst till unga ledare i KFUM/YMCA, 16-35 år, men är du lite yngre eller äldre får du också följ med.

Ta chansen att få träffa och lära känna andra som, precis som du, är ledare inom KFUM. Knyt nya kontakter som kanske leder till ett djupare samarbete eller utbyte med en förening i ett annat land.

Var?              Festivalen kommer att hållas i östra delen av centrala London i ExCel arena, precis vid floden Themsens strand.

När?              4-8 augusti 2019. Vi funderar på att eventuellt stanna en dag till för att tillsammans utforska London.

Hur?             Nätverka, fira YMCA 175 år, delta i workshops, debatter och seminarier, gå en kurs, prova på en ny aktivitet, träna.

Pris?             Festivalen kostar ca 5000 kr, plus resa, då ingår boende på hostel, frukost, lunch, middag, resor inom London med tunnelbana och buss och självklart fullt tillträde till festivalområdet. Vi kommer att söka så mycket bidrag vi kan för att få ner kostnaderna. Det finns även möjlighet att söka egna bidrag eller utföra dagsverken inom KFUM Norrköping, t ex arbeta i Folkparkskioskerna.

 

Vi hoppas att vi kan bli 20 st unga ledare som kommer att åka från KFUM Norrköping.

Vill du vara en av dem? Anmäl dig då till kansliet senast den 10 maj.

Har du frågor eller funderingar?

Maila till ymca175@kfum-norrkoping.se, så svarar vi så fort vi kan, eller titta in på festivalens hemsida  https://ymca175.com/