Vad är verksamhetsutskottet?

Verksamhetsutskottet (VU) är ett utskott underställt KFUM Norrköpings Styrelse med syfte att arbeta med föreningsgemensam och sektionsöverskridande verksamhet. I denna verksamhet inkluderas exempelvis utåtriktade eller interna evenemang, men även längre projekt, studiecirklar eller ledarvård. Utskottets verksamhet kan vid behov även fungera som demokratiskt forum för stora frågor i föreningen. Verksamhetsutskottets huvudsakliga syfte är att skapa och stärka en gemenskap i föreningen och öka kontaktytorna mellan sektionerna.

Ungefär en gång i månaden anordnar VU en temakväll. Varje temakväll har en speciell inriktning på någonting som är aktuellt eller viktigt för föreningen eller i världen. Här kan vi exempelvis planera evenemang och annan verksamhet, lyssna på en föreläsning, diskutera viktiga frågor eller bara umgås. Nedan ser du de närmast kommande inplanerade temakvällarna.

Planerade Temakvällar

På alla temakvällar bjuder vi på mat så att du slipper stressa hem till spisen efteråt, och för att det är trevligt att äta tillsammans såklart!

 

Hur får vi mera KFUK i KFUM?

Hur får vi mera KFUK i KFUM?

5 december klockan 18:00 på Strömvillan. 

På den här temakvällen kommer vi att diskutera hur vi i KFUM Norrköping kan bli bättre på att lyfta kvinno- och jämställdhetsfrågor högre upp på dagordningen, både i föreningen och i samhället. Vi kommer tillsammans att försöka synliggöra problem och hitta lösningar. Tillsammans ska vi se till att ha mera KFUK i KFUM.

Mål: Att få ha givande och viktiga diskussioner och att få fram förslag på saker som föreningen borde genomföra inom det här området.

Till Anmälan ➜

 

 

LoggaArtboard 1@2x

KFUM Norrköping
Tel: 011-10 61 55
Mail: kansliet@kfum-norrkoping.se
www.kfum-norrkoping.se

Besöksadress
“Matteusgården”
Norra Promenaden 108
602 18 Norrköping