LEDARE

LEDARE

Ledare Stadium Sports Camp

Denna sida är för dig som ska jobba för KFUM Norrköping på Stadium Sports Camp 2017. Här fyller du i dina personuppgifter och bankinformation, ansöker om belastningsregisterutdrag eller tar del av annan viktig information.

 • Ansök om belastningsregisterutdrag

  Belastningsregisterutdrag är någonting som vi behöver få in från alla som ska jobba på campen i sommar. Belastningsregistret innehåller uppgifter om den som fått påföljder för brott som innebär mycket allvarliga kränkningar av andra människor, exempelvis sexualbrott, grov misshandel, eller barnpornografibrott. Vi behöver få in det för att säkerställa säkerheten för alla ledare och deltagare på campen. Mera information om belastningsregisterutdrag hittar du på polisens hemsida.


  Ansök om belastningsregisterutdrag ➜

  När ni fått hem det i brevlådan ska det skickas till mig på följande adress:

  SSC IB
  KFUM Norrköping
  Norra Promenaden 108
  602 18 Norrköping

  Om du får ditt registerutdrag sent kan du ta med det när du kommer till campen. När jag har sett ditt registerutdrag kommer jag notera att du har visat det för mig, och sedan returnera det till dig, antingen via post, eller personligen när vi ses på campen.

  Den som inte kan uppvisa belastningsregisterutdrag innan deltagare anländer till SSC kommer att avvisas från området till dess att ett utdrag eller motsvarande information har visats upp.

 • Fyll i personuppgifter

  För att du ska kunna få din lön, få rätt klädstorlek när du kommer till campen och för att vi ska kunna kontakta dina anhöriga om någonting skulle hända vill vi att du fyller i ett gäng uppgifter i formuläret nedan.

  Fyll i dina bank- och personuppgifter här ➜

 • Ersättningen är inte stor men betänk att ni fortfarande har betald mat, logi och resor. Dessutom får ni sponsorkläder som ni får behålla.

  Gruppledare 1060 kr/vecka
  Tränare 1060 kr/vecka
  Ledare 710 kr/vecka

  Utbetalning av ersättning sker efter avslutad period, den 25:e dagen i månaden. Utbetalningen sker till ditt konto i form av “idrottsarvode”. (Observera att detta innebär att du själv är ansvarig för att du betalar eventuell skatt på ditt arvode.)

  För att vi ska kunna betala ut din ersättning ber vi dig så snart som möjligt fylla i formuläret som du hittar under fliken “Personuppgifter” i menyn ovan.

 • Resor
  KFUM Norrköping står för resan till och från Norrköping med det billigaste färdsättet från din hemort. Generellt är det buss som är det billigaste färdsättet. När du kommer till Stadium Sports Camp lämnar du in giltigt kvitto för dina resor. Reseersättningen betalas sedan ut till ditt konto, i samband med din ersättning. Observera att du kan bli nekad hela eller delar av din reseersättning om du har valt färdsätt eller biljetter som är orimligt dyrt i relation till andra färdsätt eller biljetter utan att få godkänt från oss först. Hör gärna av dig om du är osäker så bestämmer vi någonting tillsammans.

  Boka din resa så att du är på plats på campområdet senast kl. 12:45 dagen före din Campvecka börjar, det vill säga lördagen. Schemat den dagen börjar klockan 13:00 och kommer bestå av att vi umgås, kollar in området, diskuterar ledarskap och planera veckan.

  Ankomst
  För alla som kommer med buss eller tåg finns möjlighet att få skjuts ut till området på ankomstdagen. Vi kommer några dagar innan lägret börjar skicka ut en fråga om era ankomsttider. Vi gör en plan och ni får sedan en tid då vi kommer hämta er på stationen i Norrköping för transport till området.

  Hemresa
  Vi förväntar oss att du inte lämnar campområdet innan 15:00 den dag du slutar din vecka. Se därför till att boka din hemresa med marginal.

 • Samtliga ledare kommer få t-shirts, shorts, overall och skor (utomhus) från vår sponsor. Givetvis får ni behålla kläderna när ni åker hem. Sponsorkläderna skall bäras under hela veckan.

  Du måste såklart packa själv utifrån dina egna behov, men nedan följer en kort lista på grejer som alla behöver ha med sig.

  • Skor för inomhusbruk som kan användas under träningspassen. (Ett måste om du är tränare eller ledare)
  • Sängkläder OBS! Täcke och kudde (eller sovsäck) måste du själv ta med då det inte finns på plats!
  • Vanliga kläder att ha när du är ledig
  • Underkläder
  • Strumpor
  • Badkläder
  • Handduk
  • Fickpengar
  • Även solkräm, öronproppar och solglasögon kan vara bra att ha med sig.
LoggaArtboard 1@2x

KFUM Norrköping
Tel: 011-10 61 55
Mail: kansliet@kfum-norrkoping.se
www.kfum-norrkoping.se

Web 02