KFUM tar över Segway Norrköping

KFUM Norrköping har genom sitt bolag Norrköpings Äventyrsgolf AB köpt verksamheten för Segway Norrköping. I köpet ingår 12 Segways, verksamhetsmaterial, marknadsförings-material, diverse reservdelar och ett släp. Segway Norrköpings verksamhet har varit att sälja gruppturer på Segway genom Norrköping, företagsevent och korttidsuthyrning.

Segway kommer bli ett komplement till Norrköpings Äventyrsgolfs nuvarande verksamhet med äventyrsgolf, barnkalas och företagsevent. Detta blir ett perfekt sätt att utveckla vårt eventpaket och aktiviteter som vi erbjuder i och runt Folkparken, säger Anders Lidstedt, verksamhetsansvarig Folkparken.

Styrelsen för Norrköpings Äventyrsgolf kommer se över hur vi på bästa sätt kan ta hand om nuvarande kunder och erbjudanden för Segway-verksamheten samtidigt som vi kommer jobba mycket för att utveckla och bredda de olika uthyrningsmöjligheterna, säger Bengt Ydebäck, styrelsemedlem i Norrköpings Äventyrsgolf AB.

Vi kommer se till att vara på plats där vi har våra stora förenings- och sektionsaktiviteter plus på andra stora arrangemang för att erbjuda Segways samtidigt som vi gör reklam för KFUM Norrköpings verksamheter, avslutar Bengt Ydebäck.

 

KFUM Norrköping

www.kfum-norrkoping.se
kansliet@kfum-norrkoping.se
011-106155

 

Norrköpings Äventyrsgolf AB

www.aventyrsgolfen.nu
info@aventyrsgolfen.nu
011-106155

LoggaArtboard 1@2x

KFUM Norrköping
Tel: 011-10 61 55
Mail: kansliet@kfum-norrkoping.se
www.kfum-norrkoping.se

Web 02