KFUM Brevik söker ny verksamhetschef

KFUM Brevik söker en verksamhetschef som ska leda och utveckla Brevik framåt!

Brevik söker dig som:

  • Har dokumenterat goda ledaregenskaper och erfarenhet av personalledning
  • Kan skapa goda relationer med personal, volontärer, kunder och samarbetspartners
  • Har erfarenhet av och förståelse för budget- och ekonomiarbete
  • Tycker det är intressant att arbeta för lönsamhet och kan se affärsmöjligheter i lägergården Brevik
  • Sympatiserar med KFUM:s verksamhetsidé och värdegrund, se https://kfum.se/om-kfum/
  • Kan skapa och upprätthålla god arbetsstruktur och är administrativt skicklig
  • Är tydlig i din kommunikation och har förmågan att skapa goda samarbeten samtidigt som du kan stå för och fatta de beslut som verksamheten behöver.

Brevik ser det som meriterande om du som söker har erfarenhet av en idéburen organisation samt har förståelse för vad det innebär att vara ledare inom en ideell verksamhet.

Du får gärna ha erfarenhet av pedagogiskt arbete med ungdomar.

Det är även en fördel om du har erfarenhet av projektledning, myndighetskrav och fastighetsförvaltning.

Verksamhetschefen har det övergripande ansvaret och verkställer av styrelsen fattade beslut. Din främsta uppgift är att leda den övriga personalen i deras arbete med att driva projekt, genomföra sommarläger, ta emot externa grupper och sköta anläggningen. Du har det ekonomiska ansvaret och leder budgetarbete och uppföljningar. Det ingår i rollen att utveckla och bredda Breviks verksamhet och skapa nya samarbeten och kontakter, så du behöver trivas med att nätverka och skapa relationer. Breviks verksamhet är väldigt varierad med ett litet team av heltidsanställda så för att trivas är det viktigt att du är beredd att ta dig an många olika arbetsuppgifter.

KFUM Brevik driver egna sommarläger, arrangerar aktiviteter och har möjlighet till övernattning och mat för externa grupper såsom skolor, föreningar och församlingar på den egna lägergården. Brevik driver också sociala projekt såsom ett arvsfondsprojekt riktat mot nyanlända och andra tillfälliga projekt. Organisationen drivs som en stiftelse och har
8 årsanställda, några säsongsanställda och ca 80 volontärer engagerade varje år.
Ungefär 500 barn och ungdomar deltar i Breviks sommarläger varje sommar.

Vill du få en känsla av Brevik, se filmen: https://www.youtube.com/watch?v=lQ5OZjSgW2U

Tjänsten är förlagd till KFUM Breviks lägergård vid Stegeborg på Vikbolandet. Tjänsten är på heltid och arbetstiden är främst förlagd till kontorstid men exempelvis möten och att hålla i utbildningar på kvällstid och helger är vanligt förekommande. Tillträde så snart som möjligt utifrån överenskommelse. Det är ett krav att du som söker tjänsten har körkort och tillgång till egen bil.

Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Tjänsten kommer att tillsättas så fort vi hittat rätt kandidat, vilket kan bli före sista ansökningsdag. Vi vill att du i din ansökan uppger löneanspråk.

För frågor om tjänsten kan du kontakta tf verksamhetschef Niklas Zhou Börjesson på 0125-510 18 eller niklas@kfumbrevik.se.

Skicka din ansökan till niklas@kfumbrevik.se och märk ”Verksamhetschef”. Sista ansökningsdag är den 31 maj.